E-fatura hakkında

1-FATURALARI İÇERİ ALIRKEN KURUŞ FARKINDAN DOLAYI ALAMIYORUM BUNUN Bİ AYARI VARMIDIR?

2-STOK BİRİM EŞLEŞTİRME

FATURA YÜKLEME

BİRİM EŞLEŞTİRME

PASİF DURUMDA NASIL AKTİF EDEBİRİM?

1. Yuvarlama farkı entegratör menüsünden ayarlanabilir.

2. Pasif durumda olan ayarları Ctrl+Shift+Alt tuşlarına aynı anda basarak aktif edebilirsiniz

2 Beğeni

Teşekkür ederim yavuz bey sorunum çözüldü

bu faturada stok bilgisi olamadığı için eşleştirilemedi hatası alıyoruz. bu tarz faturalar için bi çözüm varmıdır.

Herhangi bir kod içermeyen faturalarda stokları eşleştirmek iki şekilde mümkün olabilir.

1. Stok kartındaki stok adını faturadaki stok ismi ile aynı yaptıktan sonra Adı ile eşleştir seçeneğini işaretleyin.

2. Eşleştirme alan kısmından Açıklama seçeneğini seçin. Ad ile açıklamayı ters çevir seçeneğini işaretledikten sonra ilgili stok ile eşleştirebilirsiniz.

ikinci seçeneği yapmak daha kolay olacaktır.

1. adımı uyguladım teşekkür ederim.

Bazı faturalar e.fatura yükleme ekranına düşmüyor bunun bir sebebi var mı ?

xml indirip yükleyince de bu hatayı alıyorum.

Fatura yükleme ekranına düşmemesinin sebebi e-fatura yükleme ayarının aktif edilmiş olmasıdır. Bir cari için bu ayar işaretlendiğinde ilgili cariden gelen faturalar yükleme ekranında görüntülenmez, aktarıldı olarak işaretlenir.

Ayarı iptal etmek için ilgili carinin detayındaki ayarlar sekmesinde yer alan <ayar ad="e-fatura yükleme" /> ayarını silip kaydedin

1 Beğeni