Kolide yada pakette ürünün adet fiyatını bulma hk

Merhaba kolide yada paketlerde ürün adet fiyatını nasıl buluruz stok kartında ekledim ama koli, paket, adet olarak stok kartında baktığımızda adet fiyatını göremiyoruz nerden bakmamaız lazım ki adet fiyatını görelim yada nerden en kolay yapabiliriz adet fiyatını bulmak için youtube de sadece onunla ilgili kısa bir video var ama onunlada anlaşılmıyor malasef bi video çekip yollayabiir misniz yada paylaşabilir misiniz rica etsek

Ayrıca bu oluşturğumuz paketleri silemiyoruz onları nasıl silebiliriz

Stok Kartında kategori alanına alt kateri ekleyemiyoruz eklemediğimiz içinde kategoriler yanlış kategorilerde çıkıyor

Bu şekilde çıkıyor kategoriler tersten alt kategori eklemediğimiz için olmuyor
Screenshot_50

Alt birim detayına resimdeki gibi fiyatlar eklenebilmektedir. Fiyatlar konum, cari, fiyat liste ve ödeme türüne göre alış ve satış fiyatı olarak istenildiği kadar eklenebilir. Alt birim için fiyat tanımlanmazsa sistem, alt birimin fiyatını çarpan ve bölen değerlerine göre temel birim fiyatından hesaplamaktadır.

Alt birim için belirlenen fiyatları, stok ekranında göstermek isterseniz aşağıda yer alan resimdeki yolu kullanarak istediğiniz birimler için Stok Fiyat(Birim, Konum) alanını görünür yapın. Stok ekranında ilgili alana çift tıklanarak seçilen birim ve konum için satış fiyatı değiştirilebilir.

Ayarlar.xml dosyasındaki aşağıdaki ayar aktif edildiğinde PCPOS ekranında alt birimi olan bir stok listeye eklendiğinde sağ altta, birim seçimi için birimler listelenecektir. Alt birim için birim fiyat olarak stok kartı detayına fiyat girilmişse girilen fiyat, fiyat girilmemişse çarpan ve bölen sayılarına göre temel fiyattan hesaplananan fiyat gösterilecektir.

<ayar ad="pcpos birim yükle" />

Bir stok kartı alt birimi ile hareket görmüşse alt birimi silinemez. Silmek için ilgili hareketlerin silinmesi gerekmektedir.

Tanımlar>Stok Kategori menüsünden istediğiniz kadar alt alta kategori tanımı yapabilirsiniz. Stok kartının kategorisini istenilen alt kategoriye taşıyabilirsiniz.

1 Beğeni

tşk ederim bilgi için bu şekilde yaptım ama fiatı bulamadım yanlış birşey var sanırım

bu şekilde girdim bu alana satış adet satış fiyatını çıkmadı

PCPOS ekranında hangi birim seçilmiş ise o birimin fiyatı gösterilir. Fişte adet fiyatını göstermek isterseniz belge tasarımına Toplam/Birim Miktar alanını ekleyebilirsiniz

1 Beğeni