görselde göründüğü gibi satış buton alanı yetterli gelmemektedir.
5 ayrı yemek kartı (token flex,metropal,sedcard,edenret,sodexo) firmalarıyla çalışıyorum fakat buton alanı yererli gelmediği için tek bir satık butonundan (yemek kartı) satış yapabiliyorum ve komisyonlarını göremiyorum
KASA/BAKASINI tek biryerde görebiliyorum.
satış ekranında ek bir alan yada popup menü seklinde farklı satış butonları ekleyebilirmiyiz
ayarlar.xml dosyasında aşağıdaki ayarı aktif ederek tahsilata tuşlarını 2 sütun halinde gösterebilirsiniz.
<ayar ad="pcpos tahsilat tuşları iki sütun" />

Yazuz Bey göründüğü gibi alan yeterli gelmiyor.
birde bu şekilde satış butonları küçük kaldığı için kasiyer hatalı satışlar yapabiliyor
bir diğeri fix ölçeğini genişlettim ama satış butonları yeti kadar genişlişlemiyor.
Fiş kısmını ne kadar genişletirseniz o kadar genişler. Daha çok buton sığması için yüksek çözünürlüklü monitör kullanmanız gerekiyor.
18,5 inç dokunmatik ,
stok satış alanı ve satış butonlarını ayrı ayrı ölçeğini(genişlik) değiştirebiliyormuyuz?
fix ölçek alanından ayarlama yaptığım zaman ekran 2 parça halinde genişleme ve daralma oluyor 3 ayrı bölün seklide ayarlama olsa çok iyi olur
1-SATIŞ BUTONLARI
2-STOK SATIŞ ALANI
3-HIZLI SATIŞ TUŞLARI
Monitör boyutunun monitör çözünürlüğü ile alakası yoktur. Tahsilat alanının genişliği fiş alanı ile doğru orantılı fişi ne kadar genişletirseniz tahsilat tuşları da o kadar genişler. Alanlar sadece birbirlerine oranla değişmektedir.
Çağrı bey mönitör çözünürlüğü artınca butonlar daha çok küçükmez mi ?
Yeriniz olduğu zaman boyutunu büyütebilirsiniz.
merhabalar fiş bölümü nasıl genişliyor resimli anlatabilirmisiniz.
Yeni versiyonlarda aşağıda resimde gösterildiği gibi programın durum çubuğundaki Bilgisayar[…] yazan yere tıklayın. Açılan pencerede sağdaki Diğer sekmesine tıklayın. Fiş Ölçek X değerine daha büyük bir değer girin. 1,5 girerseniz genişlik yarısı kadar artar, 2 girerseniz genişlik 2 katına çıkar.

2022.4.1.1 versiyonlarından eski versiyonlar için ayarlar.xml dosyasındaki aşağıdaki ayarı aktif edin ve yukarıda gibi bir değer girin.
<ayar ad="pcpos fiş ölçek x" değer="1" />