Yemek firma entegrasyonu

Kullanıcı adınızı ve şifrenizi aldıktan sonra

Adım 1: Yemek ayarlarının girilmesi

Yemek sayfasından yeni yemek kartı açılarak türü seçilir ve alan 1 ve alan 2 kısımlarına alınan şifreler yazılır.

Adım 2: Ürünlerin eşleştirilmesi

Yemek sepeti eşleştirmesi yaparken ürün eşleştirmesi 3’e ayrılır. Bunlar;

• Direk eşleştirme - Tek satılan ürünler eşleştirilirken bu yöntem kullanılır
  • Menü eşleştirmesi - Birden fazla ürünün menü halinde satıldığı durumlarda bu yöntem kullanılır

:warning:
Karma stok(menü) hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki başlığı okuyunuz

:warning:
1.5 Porsiyonu olan ürünler
Bu tarz ürünler var ise tam adı 1.5 Porsiyon olan bir birim tanımı yapılıp ilgili ürünlerin içerisine bu birim eklenmelidir.
image
:arrow_up: Yemek sepeti eşleştirme ekranında sağ tarafta Serving olarak belirtilen ürünlere bu birimlerin açılması gerekmektedir.

:arrow_up: Örnek olarak 1.5 Porsiyon birimi eklenmiş bir ürün.

Yemek eşleştirmesi yapılırken Yönetim Paneli menüsüne girilir.

Eşleştirme yapılacağı zaman Menü sekmesine geçilir ve Menü Yükle tuşuna basılır. Eşleştirme yapılırken ilgili ürünlerin önceden açılması gerekmektedir.

Adım 2.1: Standart ürünlerin eşleştirilmesi

Menü yüklendikten sonra eşleştirilecek ürünün üzerine geldikten sonra klavyeden boşluk tuşuna basarak ilgili ürün aranarak bulunur. Ürün bulunduktan sonra Enter tuşu ile seçim yapılır.

Adım 2.2: Menü ürünlerinin eşleştirilmesi

Menü ürünleri eşleştirilirken bir karma stok açılması gereklidir. Yemek sepeti menü ürünlerinin içeriğindeki ürünleri eşleştirme ekranının sağ tarafında göstermektedir.

Örneğin bir ızgara menüsünün içeriği aşağıdaki gibi gözükmektedir:

Burada Izgara Menü 1 ürünü bir karma stok olmalı ve içeriğinde Kazandibi ve Profiterol ürünleri olmalıdır. Aşağıdaki resim bu ızgara menüsünün karma stok ekranının nasıl gözükmesi gerektiğini gösteriyor.