PCPOS tema değiştirme ve resim ekleme

Ayarlar pos şablon ekranının detayında ayarlar bölümüne eklenmelidir.

Hazır tema eklemek

<ayarlar>
   <ayar ad="tema" değer="düz beyaz" />
</ayarlar>

Program içerisinde bazı temalar hazır olarak gelmektedir.

• beyaz
  • düz beyaz
  • siyah
  • düz siyah
  • simsiyah
  • beyaz siyah
  • metal

beyaz

düz beyaz

siyah

metal

Aşağıdaki kod parçası ile de belge detay ekranına resim yüklemesi yapılabilir. Resimler firma ayarlarında resim sekmesine eklenmelidir. Değer kısmı firma resimlerinin kayıt numarasıdır.

<ayar ad="belge detay resim" değer="1"/>

Örnek bir resim eklenmiş PCPOS ekranı

1 Beğeni

Slm hayırlı işler olsun bu ayarları nasıl ve nereden yapabilirim yardımcı olabilir misiniz iyi çalışmalar dilerim

Tanımlar > PCPOS > Pos şablon > Ayarlar kısmına eklenecek.

Nasıl ekleyeceğim menü de ayarları bulamadım pos şablonu diye seçenek yok ama abi…pcpos içinde tuş şablonu ve tuş grubu var …

İlk resim video haline getirilmiştir. İzleyip yapabilirsiniz.

Benim ekranda o bölümde ayarlar diye seçenek yok versiyon:2021.4.1.1 menü ve resim var sadece ayarlar yoktur

Bu özellikler 2022.4.1.1 versiyonundan itibaren eklenmiştir.

<ayar ad=“belge detay resim” değer=“1”/> bu ayarı xml ayarlarındanmı değiştiriyoruz firma ayarlarından diger ayarlara kopyala yapıştır şeklindemi yapıyoruz

<ayar ad=“belge detay resim” değer=“1”/> ayarını Tanımlar > PCPOS > Tuş Şablon detayındaki Ayarlar kısmına eklemeniz gerekiyor. Yalnız değer kısmınıdaki 1 değerini Firma Ayarları>Resimler’e eklediğiniz resmin kayıt numarası ile değiştirmelisiniz.

slm buradaki bağlantılar çalışmıyor link hatası veriyor güncelleyebilir misniz acaba

AktifBarkod.AktifPOS.Kur.2022.4.1.1.exe 10

AktifBarkod.AktifPOS.Kur.2022.4.1.1.x64.exe

x64:

x86:

be bunu eklediğimde bu hatayı alıyorum resmi aktif pos un içinemi atmka gerekiyor yok klasöre mi atmak gerekiyor

Tanımlar > PCPOS > Tuş Şablon > Ayarlar resimdekine benzer olmalı. <ayarlar> tagı ile başlamalı ve </ayarlar> tagı ile bitmeli. Sizin kullandığınız başka ayarlar varsa tüm ayarlar bu iki tag içersinde yer almalıdır. Siteden kopyala yapıştır yaparken " (çift tırnak) karakteri bazen hatalı şekilde kopyalanabiliyor. Elle kendiniz " karakterlerini değiştirip deneyin.

Resimleri AktifPOS’un içine Firma Ayarları>Ayarlar>Resimlere eklemeniz gerekiyor.

image

1 Beğeni